Lajmet

Ka dy lloje njerëzish në këtë botë (Infografik)

Publikuar , 21 Shtator 2014
0
Ka dy lloje njerëzish në këtë botë (Infografik)

there-are-two-kinds-of-people-in-this-world-feat-840x420Cili lloj jeni ju? A jeni ju tipi i personit që ha qershinë të parën dhe pastaj ëmbëlsirën? A jeni ju tipi i personit që shikoni çmimet kur shkoni në një restorant? Mirë, pyetja e fundit: iOS apo Android? Në këtë infografik i krijuar nga Zomato, në 21 imazhet e mëposhtme shfaqen lloje njerëzish të ndryshëm në botë, që nga jo konformistët deri tek një i “krisur”. Cila prej tyre ju përshkruan juve më mirë? (PCWorld Albanian)

two-kinds-of-people-in-this-world-1two-kinds-of-people-in-this-world-2two-kinds-of-people-in-this-world-3two-kinds-of-people-in-this-world-4two-kinds-of-people-in-this-world-5two-kinds-of-people-in-this-world-6two-kinds-of-people-in-this-world-7two-kinds-of-people-in-this-world-8two-kinds-of-people-in-this-world-9two-kinds-of-people-in-this-world-10two-kinds-of-people-in-this-world-11two-kinds-of-people-in-this-world-12two-kinds-of-people-in-this-world-13two-kinds-of-people-in-this-world-14two-kinds-of-people-in-this-world-15two-kinds-of-people-in-this-world-16two-kinds-of-people-in-this-world-17two-kinds-of-people-in-this-world-18two-kinds-of-people-in-this-world-19two-kinds-of-people-in-this-world-20two-kinds-of-people-in-this-world-21

LEXO EDHE:  Vlera e Bitcoin kaloi 10,000 dollarë dhe koronavirusi është një prej shkaqeve kryesore

Lajmet e fundit>