Vëzhgim

Ka filluar zyrtarisht “Disrupt Hackathon” në San Francisco

Publikuar , 10 Shtator 2011
0
Ka filluar zyrtarisht “Disrupt Hackathon” në San Francisco

Deri më tani, rreth gjysma e të regjistruarve kanë filluar të “prishin”, ndërsa pjesa tjetër duke bërë kyçjet. Llaptopët tashmë janë të ndezur, hakerët janë duke i bashkuar duart e tyre dhe energjia në dhomë është e dukshme. Mbase 90% e llaptopëve janë Mac dhe pjesa më e mëdha janë MacBook Air. Siç duket, ky version i notebookëve është përzgjedhja e hakerëve.

Tani më konferenca zyrtarisht ka filluar. PC World Albanian do të ju tregojë për projektet më interesante që do të paraqiten në këtë konferencë në San Francisco./pcworldalbanian

LEXO EDHE:  Që nga 2010 tregu i kamerave ka rënë me 84%

Lajmet e fundit>