Blog

Kamionët e Uber fillojnë punën

Publikuar , 07 Mars 2018
0
Ky kamion autonom merret me ngjarjen përgjatë autostradës për pjesën më të gjatë të udhëtimit, duke e dorëzuar atë përsëri në dorën e shoferit për pjesën e të udhëtimit. Kamionët e Uber fillojnë punën

Kamionët autonome të Uber tani po bëjnë punë reale për konsumatorët nëpërmjet Uber Freight, ngarkesave tregtare të anijeve. Lëvizjet e para janë duke u bërë në Arizona, me rregulla strikte që veprojnë me shoferët humanë dhe autonomë në të njëjtën kohë.

Mënyra se si funksionon është se Uber do të ngarkojë ngarkesën në një kamion të drejtuar nga njeriu i cili mbledh ngarkesën nga transportuesi dhe më pas bën një distancë të shkurtër drejt një qendre transferimi. Ky kamion autonom merret me ngjarjen përgjatë autostradës për pjesën më të gjatë të udhëtimit, duke e dorëzuar atë përsëri në dorën e shoferit për pjesën e të udhëtimit.

Dorëzimi i mallit sigurisht bëhet nga shoferët e kamionëve, por ky shërbim ofron një lehtësim për trajektoren që duhet të ndiqet. Uber ka publikuar një video e cila shpjegon rrugën që ndjek një kamion autonom.

Ky është një hap mjaft i madh për marketingun e teknologjisë së kamionëve autonome të Uber pasi e vendos atë shumë më përpara konkurrentëve që synojnë të arrijnë të njëjtën gjë. /PCWorld Albanian

LEXO EDHE:  Një problem sigurie në Bluetooth ekspozon vendndodhjen tuaj

Tags >

Uber