Blog

Kancelarja Gjermane Merkel: Prodhimi i baterive në Evropë shumë i rëndësishëm për të ardhmen tonë

Publikuar , 25 Shtator 2018
“Kina do të hapë fabrikën e saj të prodhimit të baterive këtu, dhe kjo është gjë e mirë. Megjithatë nuk e di pse ne nuk mund ta bëjmë këtë në vendin tonë,” tha ajo gjatë një konference ditën e Marte. Kancelarja Gjermane Merkel: Prodhimi i baterive në Evropë shumë i rëndësishëm për të ardhmen tonë

Është me rëndësi të madhe që Bashkimi Evropian të zhvillojë dhe prodhojë vetë bateritë e saj në mënyrë që të ruajë rolin në industrinë e makinave e cila po shkon drejt elektrifikimit tha Kancelarja Gjermane Angela Merkel ditën e sotme.

“Kina do të hapë fabrikën e saj të prodhimit të baterive këtu, dhe kjo është gjë e mirë. Megjithatë nuk e di pse ne nuk mund ta bëjmë këtë në vendin tonë,” tha ajo gjatë një konference ditën e Marte.

“Unë mbështes idenë se duhet të prodhojmë vetë bateritë tona. Mendoj se ka për të qenë shumë e rëndësishme për dekadat e ardhshme,” shtoi ajo. /PCWorld Albanian

LEXO EDHE:  Google Drive në Chrome sjell funksionet Copy & Paste