Lajmet

Katalogu i parë dedikuar ICT kompanive vendore dhe rajonale

Publikuar , 18 Gusht 2009
0
Katalogu i parë dedikuar ICT kompanive vendore dhe rajonale

Katalogu do të printohet në 5000 kopje të cilat do të jenë pa pagesë për shpërndarje regjionale dhe disa qindra prej tyre do të dërgohen në zyrat shitëse të IDG në SHBA, Evropë dhe Azi.

Qëllimi i këtij katalogu është identifikimi i biznesit (të vogël, të mesëm dhe të madh) që operon në tregjet e Kosovës, Shqipërisë dhe Maqedonisë, duke krijuar kështu një mundësi partneriteti regjional dhe ndërkombëtar.

Realisht kjo është një mënyrë e shkëlqyer për të promovuar biznesin edhe në tregjet tjera ndërkombëtare dhe rajonale, përveç atij vendor. Vizitoni http://www.ictcatalog.com për të kuptuar më shumë.

LEXO EDHE:  Sezoni i 4 i PUBG mbërrin në PC