Analiza

KeepVault ofron backup të lehtë

Publikuar , 15 Nëntor 2009
0
KeepVault ofron backup të lehtë

 Versioni 3.15 i klientit punon mirë:  ai i ktheu të dhënat 200MB aq shpejt online, saqë nuk arrita ta vëreja përderisa isha larg kompjuterit për një minutë apo dy. Programi nganjëherë dukej sikur e ndalonte sistemin për disa sekonda dhe pasi kisha bërë një rregullim. Fatmirësisht, mbrojtja e vazhdueshme e të dhënave performonte pa e ndalur shpejtësinë e PC-së sime. Kostot e planit fillojnë nga afro 1$ për një gigabajt për një vit, pastaj duke vazhduar nga 40GB për 48$ dhe më së shumti deri në 5TB për 4460$. Përderisa disa njerëzve do t’ju duhen më shumë se 40GB, kjo e bën KeeVault-in më të lirë për një përdorues mesatar sesa Fabrik, Mozy dhe të tjerët (përveç shërbimeve të planit 2GB falas). Mbrojtja e vazhdueshme është një arsye për t’u konsideruar kur përdorim KeepVault, mirëpo vë bast se do t’ju pëlqejnë edhe veçoritë edhe shpejtësia. Dhe nëse nevojat tuaja për back-up i tejkalojnë 2GB, do t’ju pëlqejë edhe çmimi.

KeepVault | Proxure
Shërbimi i përballueshëm backup është i lehtë për t’u përdorur, efektiv dhe i shpejtë.
Çmimi: 48$ (40GB, një vit)

LEXO EDHE:  Liria në internet, propaganda funksionon më mirë se censura në median sociale