Analiza

Kërkim i PC-së në distancë

Publikuar , 21 Prill 2010
0
Kërkim i PC-së në distancë

MyCopernic on the Go punon i lidhur me Copernic connector, një copëz e vogël programi të cilën duhet ta instaloni në çdo kompjuter tek i cili doni të kërkoni. Për çdo kërkim në distancë, Connector duhet të jetë i hapur dhe PC-ja e ndezur dhe e lidhur me internetin.

MyCopernic on the Go është një mënyrë e dobishme për të gjetur dhe aksesuar dokumentet në distancë, por do të preferoja më shumë të përdorja një shërbim të plotë të aksesit të distancë. LogMeIn.com (fi nd.pcworld.com/63504), për shembull, ofron një shërbim falas për të kontrolluar një PC në distancë; dhe mund ta përdorni për të bërë shumë më tepër se të kërkoni dokumente.

LEXO EDHE:  Dështimet teknologjike më të bujshme të 2019-ës