Lajmet

Kërkohen Praktikantë në PCWorld

Publikuar , 25 Tetor 2008
0
Kërkohen Praktikantë në PCWorld

Dëshiron të marrësh eksperiencë si webmaster apo reporter online?

PC World kërkon praktikantë të motivuar që dëshirojnë të mësojnë përdorimin e teknologjive të reja. Aplikuesit duhet të njohin mirë anglishten, termat e informatikës dhe mbi të gjitha të shkruajnë mirë gjuhën letrare shqipe, sepse do të punojnë në mënyrë individuale me projektet që do u besohen.

 

 

LEXO EDHE:  Pas dy dekadash në internet, platforma e shitjeve online hyn në botën e smartfonëve