Harduer

Kindle DX i testuar: Udhëzues hap pas hapi

Publikuar , 28 Janar 2010
0
Kindle DX i testuar: Udhëzues hap pas hapi

Në testin tim kam vlerësuar dizajnin e kësaj pajisjeje. Megjithatë, disa barriera mund të ndalojnë adaptimin në masë të gjerë. Kostoja e Kindle DX është e lartë (849$, më shumë se disa laptopë të fuqishëm) dhe gazetat (së paku në prezantimin e 6 majit) nuk ofrojnë dizajnin vizual dhe tërheqjen e gazetës origjinale. Studentët mund ta pëlqejnë për shkak se nuk duhet të mbajnë libra të rëndë, por Kindle DX ka edhe mangësi gjithashtu: Nuk mund të hapni disa faqe njëherësh.

LEXO EDHE:  Samsung prezanton në fshehtësi Galaxy Tab A 8-inç

Lajmet e fundit>