Vëzhgim

Kindle thjeshton bartjen e dokumenteve nga PC

Publikuar , 12 Janar 2012
0
Kindle thjeshton bartjen e dokumenteve nga PC

Sapo të shkarkohet dhe instalohet, rruga sipas të cilës punon kjo shtojcë është që përdoruesit mund të klikojnë me të djathtën e miut në një ose më shumë dokumente, të zgjedhin prin, pastaj të zgjedhin “Send to Kindle”. Dokumenti automatikisht do të shndërrohet në formatin .PDF. Kjo shtojcë mund të përdoret me çdo aplikacion që lidhet në një printer.

Sidoqoftë, duke e pasur parasysh që Kindle ka hapësirë prej 2 deri në 8GB, kjo shtojcë nuk është e mëtuar të jetë si zgjidhje për bartjen e të gjitha të dhënave ga kompjuteri personal në tabletin Kindle. Kështu që si pjesë e mundësive që ofron kjo shtojcë është që ua mundëson përdoruesve të arkivojnë dokumentet në librarinë e tyre në Kindle, nga ku do të mund të bënin një rishkarkim të mëvonshëm./pcworldalbanian

LEXO EDHE:  OnePlus 7T: Nëse po kërkoni ekselencë por pa shpenzuar shumë ky është telefoni për tu blerë