Lajmet

Kingston paraqet tri USB të reja me kapacitete prej 32 deri në 128 GB

Jun 16 2009
0 Shpërndarje
Kingston paraqet tri USB të reja me kapacitete prej 32 deri në 128 GB

Sigurisht që ju kujtohen ditët kur një USB kushtonte me qindra euro? E nëse jeni duke menduar për këtë atëherë sigurisht që keni konsideratë të kuptoni se falë modelit 128 GB nga Kingston, këto kohëra po përsëritën.

Produkti i quajtur DataTraveler 200 arrinë në tri madhësi; 32 GB, 64 GB dhe në madhësinë e parë në botë me kapacitet prej 128 GB, që ka kosto të jashtëzakonshme prej 546 dollarë. Megjithëse nuk presin të kenë shumë konsumatorë për blerje të këtij versioni,  kompania në fjalë ka vendosur që për versionin 128 GB, blerja të bëhet me porosi.

Të gjitha modelet kanë një sistem mbrojtës me fjalëkalime dhe janë të avancuara me Windows ReadyBoost.

Sa i përket versionit 32 dhe 64 GB, ato kanë një çmim prej 120 dollarë, gjegjësisht 213 dollarë.

 

Lajmet e fundit>