Blog

Kjo hartë tregon vendet ideale për të realizuar fotografi

Publikuar , 18 Janar 2017
0
Kjo hartë tregon vendet ideale për të realizuar fotografi Photo Source: photospots

Që nga destinacionet turstike në mbarë botën tek lagja ku jetoni, ekzistojnë vende pafund për të fotografuar. Kjo hartë interaktive tregon pika ku njerëzit më së shumti realizojnë foto.

Fotografuesi Mike Wong krijoi këtë mjet duke përdorur API-të e komunitetit 500px. Sajti është një hartë e cila ju drejton në vende të ndryshme ku mund të shikoni fotot e realizuar.

Uebsajti përmban edhe një slider ku mund të filtroni fotot për nga data e realizimit. Duke qenë se është e re, faqja përmban foto vetëm për muajin Dhjetor dhe Janar. Për fat jo të mirë Shqipëria dhe Kosova nuk janë pjesë e kësaj harte. (PCWorld Albanian)

Photo Hotspots

LEXO EDHE:  Tensionet SHBA-Iran, Bitcoin reagon njësoj si Ari dhe asetet tradicionale