Blog

Kjo nuk është një modele prej të vërteti por një krijim kompjuterik

Nga: PCWorld Albanian
Publikuar , 18 Shkurt 2019
0
Imma është një modele virtuale Japoneze e cila ka tronditur botën e modës. Imma merr emrin nga fjala Japoneze “ima” që do të thotë tani. Kjo nuk është një modele prej të vërteti por një krijim kompjuterik

Teknologjitë e krijimit kompjuterik po avancojnë aq shumë dhe aq shpejtë saqë është e vështirë nganjëherë të tregosh diferencën mes realitetit dhe animacionit.

Megjithatë teknologjitë nuk po përdoren vetëm për efekte speciale të filmave, sepse sot po aplikohet për të krijuar njerëz virtualë.

Imma është një modele virtuale Japoneze e cila ka tronditur botën e modës. Imma merr emrin nga fjala Japoneze “ima” që do të thotë tani.

Modelja përfaqëson boomin aktual teknologjik modern. Ajo është krijuar nga kompania ModelingCafe dhe duket sikur të ishte një modele e vërtetë e madje ka Instagramin dhe Twitterin e saj.

Imazhet e Imma pasqyrohen duke vendosur kokën e saj 3D të animuar në sfond dhe trupa të ndryshëm.

Është thuajse e pamundur të dallosh sepse çdo gjë edhe lëkura e saj duket prej së vërteti.

Karriera e saj e modës po arrin e majat dhe ka pushtuar kopertinën e CGWorld Magazine. Mbase ajo është hapi i parë drejt kalimit nga modele të vërteta në modele të gjeneruara kompjuterikisht.

Por çfarë do të thotë kjo për industrinë e modës? Kur mendojmë për të ardhmen e vendeve të punës për njerëzit, të gjithë tremben. Megjithatë është e vështirë që një teknologji e tillë të mohohet edhe nga një perspektivë artistike. /PCWorld Albanian

View this post on Instagram

? ?HAPPY NEW YEAR ? ????????

A post shared by imma (@imma.gram) on

View this post on Instagram

あきば OFF あちき、顔決まっとる?? #あたしCGらしい . . #imma #pinkhair #pinks #pinknation #pinkie #pinklove #pinklover #virtualmodel #virtual #fashion #digital #digitally #image #cgi #animation #イマ #CGらしい #今はおパリなの❤️

A post shared by imma (@imma.gram) on

View this post on Instagram

? #imma #hello #pink #model

A post shared by imma (@imma.gram) on

View this post on Instagram

世界ガ平和デアリマスヨウニ㊙️ #髪伸ばそうか迷ってるの #imma #pinkhair #pinks #pinknation #pinkie #pinklove #pinklover #virtualmodel #virtual #balenciaga #fashion #digital #digitally #image

A post shared by imma (@imma.gram) on

View this post on Instagram

??? #pinkhair #pinknation #imma #pinkhair #pinks #pinkie #pinklove #pinklover #virtualmodel #virtual #fashion #polaroid #デジタル #バーチャル #モデル

A post shared by imma (@imma.gram) on

View this post on Instagram

??? #pinkhair #pinknation #imma #pinkhair #pinks #pinkie #pinklove #pinklover #virtualmodel #virtual #fashion #polaroid #デジタル #バーチャル #モデル

A post shared by imma (@imma.gram) on

View this post on Instagram

ラブ車❤️❤️??? #lamborghini #imma #pinkhair #pinks #pinknation #pinkie #pinklove #pinklover #virtualmodel #virtual #christiandada #balenciaga #fashion #car #green #flagstuff

A post shared by imma (@imma.gram) on

View this post on Instagram

らんぼるぎーにサン??? #lamborghini #imma #pinkhair #pinks #pinknation #pinkie #pinklove #pinklover #virtualmodel #virtual #christiandada #balenciaga #fashion #car #green

A post shared by imma (@imma.gram) on

LEXO EDHE:  Përditësimet ekstra të Windows 7 do ti kushtojnë 800,000 euro qeverisë Gjermane