Harduer

Kmart ofron Netbook Augen Android për vetëm 189.99$

Publikuar , 16 Shtator 2010
0
Kmart ofron Netbook Augen Android për vetëm 189.99$

Duhet pranuar se kemi menduar se kemi gjetur një Netbook Android tërheqës, mirëpo realiteti qëndron ndryshe pasi që nuk duam që ta posedojmë vetëm një Netbook me Android të vetëm, kështu që duhet të marrim një Android rig si makinë të dytë.

Kjo pra është një makinë Netbook nga kompania “Augen” e cila këtë makinë të vogël e shet më një çmim prej 189.99$, dhe me këtë shumë të parave ju bleni pra një makinë Netbook me 10.2inch, me rezolucion ekrani  prej 1024 x 600,CPU përmban ARM11 me drejtime kah 800 MHz dhe me 265MB-RAM.
Makina e mekanizmit është 2GB me flashe të brendshme, gjithashtu ka një SD kartë dhe një SD kartë mbështetëse deri në 32GB.
Baterinë e brendshme e ka 2100mAh, pesha e këtij Netbook-u është 1.8 dhe 2.1 Android OS.

LEXO EDHE:  Ja sesi dy studentë Kinezë në SHBA morën nga Apple iPhone me vlerë 900,000 dollarë

Lajmet e fundit>