Lajmet

Komentimi në WordPress.com nga llogaritë në Facebook dhe Twitter

Publikuar , 07 Qershor 2011
0
Komentimi në WordPress.com nga llogaritë në Facebook dhe Twitter

Kjo veçori e re është nisur me qëllim që t’u ofrohet përdoruesve se cilin identitet duan që ta përdorin për komente, edhe nëse janë të kyçur në shumë llogari në WordPress.

Për shembull, ju mund të jeni të kyçur në Facebook ose WordPress, por vendosni që të lini komente me llogarinë tuaj në Twitter.

WordPress e përshkruan këtë dukuri si diçka që “u oforn përdoruesve kontroll mbi identitetin që ata mund ta përdorin”.  

Kjo shtojcë e re është çështja e lejimit të përdoruesve që të zgjedhin profilin e tyre me të cilin e parapëlqejnë komentimin,, por nuk është një ndërlidhje e plotë.

Me fjalë të tjera, komentet tuaj në WordPress nuk vendosen edhe në Facebook. (PCWorld Albanian)

 

LEXO EDHE:  Dy anët e rrjeteve sociale