Blog

Kompanitë multi miliardëshe të cilat vinë nga një e kaluar modeste

Feb 5 2017
0 Shpërndarje
Kompanitë multi miliardëshe të cilat vinë nga një e kaluar modeste

Çfarë kanë të përbashkët Apple, Disney, HP dhe Google? Po Amazon? Të gjitha këto komani vinë nga një e kaluar “e vogël” përpara se të bëheshin mega biznese.

Nëse po kërkoni të filloni një biznes, mos harroni se jo medoemos u duhet një kapital i madh parash apo resursesh njerëzore që të ecni përpara.

Inforgrafiku i mëposhtëm tregon sesi kompanitë në fjalën filluan nga ambjente modeste me kapitale modeste në kompanitë më të suksesshme në botë në fushat respektive. /PCWorld Albanian

LEXO EDHE:  Hakerat sulmuan 2.5 milion herë portalin E-Albania

Lajmet e fundit>