Analiza

Kompjuterët e lëvizshëm do të kenë mjaft sukses

Publikuar , 14 Shtator 2010
0
Kompjuterët e lëvizshëm do të kenë mjaft sukses

Këta kompjuterë janë të udhëhequr nga Loptopë janë kompjuterë mobilë të cilët do ta tejkalojnë tregun e kompjuterëve personal, ndërsa numri i tyre do të arrijë në 291 milion njësi të shitura në vit, deri në vitin 2014.
Ndërsa segmenti tjëtër i kompjuterëve mobil – laptopët, netbook-ët, dhe kompjuterët tablet,të  kombinuar të gjithë së bashku, do të tejkalojnë shifrën prej 400 milion njësive të shitura, për katër vitet e ardhshme.

Laptopët në këtë mes do të posedojnë 52 për qind të tregut të kompjuterëve, edhe pse pritet që tregu i ri i tabletëve të ketë një rritje për 123 për qind shifër kjo e cila pritet të arrihet deri në vitin 2014.

LEXO EDHE:  Cila platformë e video lojërave është më popullore?

Lajmet e fundit>