Harduer

Koncept laptopi me tastierë që shpaloset

Publikuar , 30 Mars 2010
0
Koncept laptopi me tastierë që shpaloset

Tastiera e plotë QWERTY shpaloset në një rrugë shumë të mirë në pajisje, duke ofruar transport të lehtë dhe mbrojtje të mirë gjatë transportit.

Sipas web faqes së tij, pavarësisht se sa të avancuar, të përparuar, të hollë dhe të lehtë po bëhen laptopë, e vetmja gjë që mungon është një tastierë e plotë.

“E di se dikush përdor Macbook-un e tij në bashkëpunim me një tastierë wireless. Shumë hibrid dhe versione të ndërtuara vetë prej njerëzve ka anembanë andej nëpër treg, por pyetja e vërtet është, a jemi të lumtur me atë çfarë po na ofron industria? Apo duhet të kërkojmë diçka si koncepti iWEB 2.0” shkruante në këtë faqe.

LEXO EDHE:  Njihuni me dizajnin e OnePlus 7T