Harduer

Koncept i ri që përshtatet me motin

Publikuar , 19 Gusht 2009
0
Koncept i ri që përshtatet me motin

Koncepti përbëhet nga një pllakë e xhamit që është e tejdukshme dhe mjaft e hollë dhe në të cilën paraqiten të gjitha elementet e zakonshme në një ekran të celularit. Risia këtu është se në varësi të kohës(motit) që mbizotëron, celulari shpreh karakterin e tij.

Pra kur është nxehtë, Window duket qartë. Por kur është ftohtë, Window duke mjaft i ngrirë.  Dhe kur bie shi ju në tërë ekranin shihni pika shiu.

Një koncept i jashtëzakonshëm dhe shumë interesant, ku një veçori mjaft kreative është shënimi i SMS-ve, ku ju përmes hukatjes mund të avulloni ekranin e të vizatoni diç dhe gjithashtu të shkruani edhe tekstin përkatës.

LEXO EDHE:  Monitori i HP tregon ekranet e dy pajisjeve njëherazi