Harduer

Koncept inovativ për një celularë-tablet Sony Ericsson

Aug 6 2010
0 Shpërndarje
Koncept inovativ për një celularë-tablet Sony Ericsson

Seksioni i sipërm i celularit rrotullohet anash në mënyrë që të pozicionoj vetën në pjesën anësore të pjesës së poshtme të ekranit, duke ofruar një tablet me ekran të gjerë.

Përveç kësaj, këto dy seksione të celularit mund ët punojnë edhe ndaras njëra tjetrës duke mundësuar përdorimin e tyre si sistem komunikues walkie-talkie.

Për fat të keq celulari që po shihni është ende një koncept por mënyra inovative sesi transformohet nga një pajisje në një pajisje tjetër mund të paraqet një rrugë definitive drejt së ardhmes rreth asaj sesi do të mund të jenë celularët e hollë dhe gjithashtu të përdoren edhe si tablet me ekran të gjerë nëse shihet si e nevojshme.

Lajmet e fundit>