Harduer

Koncepti i ri Mozilla Seabird Mobile Phone dhe(Video)

Publikuar , 24 Shtator 2010
0
Koncepti i ri  Mozilla Seabird Mobile Phone dhe(Video)

Mozilla Seabird ka një sërë veçorish të përfshirë në një projektor të vogël, dhe shumë veçori tjera, dhe gjithashtu ky koncept i mahnitshëm ka edhe video.

Koncepti Mozilla Seabird, pjesë e serisë Mozilla Labs, është një eksperiment në të cilin përdoruesit mund të bashkëveprojnë me përmbajtjet e tyre të celularëve si pajisje dhe përparime të teknologjisë.

Mbështetemi në njohuritë e përzgjedhura nga bashkësia e Mozillës përmes blog projektit, dhe një fokus të zhvilluar shpejtë rreth ndërveprimeve frustuese dhe fizike.
Për më shumë detaje të këtij koncepti të ri Mozilla Seabird Mobile Phone do të mësoni në uebfaqet e Mozilla Labs.

 

LEXO EDHE:  Intel mohon raportimet për anulimin e arkitekturës 10 nanometër Cannon Lake

Lajmet e fundit>