Harduer

Koncepti Nokia Kinect

Aug 13 2010
0 Shpërndarje
Koncepti Nokia Kinect

Kinetic është një koncept i krijuar nga Jeremy Innes-Hopkins, një student dizajni që ka dëshiruar të krijojë një celularë me pamje unike. Ajo që ë bënë Kinetic me sjellje të veçantë është pjesa e tij e poshtme e rrumbullakët që kontrollon mënyrën sesi pushon celulari, dhe mënyrën sesi ngrihet në këmbë kur ju keni një thirrje apo prekni ekranin që ai të ngrihet.

Pajisja në shikim të parë duket sikurse çdo celularë tjetër, me një ekran të mirë të madh dhe me butone në fund të faqes ballore. Madje ka edhe vende të posaçme në pjesët anësore për fotografim me kamerë dhe mini-USB për mbushje dhe transferim të të dhënave, dhe gjithashtu ka një kamerë në pjesën e prapme.

Ideja që një celularë të ngrihet në vete dhe t’ju paralajmëroj për thirrje e bënë më të lehë edhe më argëtues edhe shikimin e filmave, edhe pse ka pak gjasa që ky celular të paraqitet në fazat e prodhimit.

Lajmet e fundit>