Biznes

Konferenca më e madhe e teknologjisë vitin e ardhshëm do të organizohet virtualisht

Nga: PCWorld
Publikuar , 28 Korrik 2020
Por me shqetësimet në rritje rreth koronavirusit, organizatorët thanë se në 2021 do të jetë e gjitha një eksperiencë dixhitale. Konferenca më e madhe e teknologjisë vitin e ardhshëm do të organizohet virtualisht

CES, një prej konferencave më të mëdha të teknologjisë në botë, vitin e ardhshëm do të organizohet vetëm online konfirmuar organizatorët.

Evenimenti i cili normalisht mbahet në Janar në Las Vegas, tërheq vëmendjen e shumë firmave të mëdha të teknologjisë.

Por me shqetësimet në rritje rreth koronavirusit, organizatorët thanë se në 2021 do të jetë e gjitha një eksperiencë dixhitale.

Me këtë vendim i bashkohet një numri të konsiderueshëm konferencash të teknologjisë të cilat kanë kaluar në organizim virtual përfshirë Web Summit në Nëntor apo TED.

Organizatorët e Kongresit Mobil Botëror ende shpresojnë për një eveniment fizik. Konferencat online janë më të lehta dhe më pak të kushtueshme për tu organizuar për delegatët ankohen se nuk krijojnë mjaftueshëm lidhje të reja.

Vendimi i CES për një aktivitet të gjithin dixhitale është një sinjal i qartë për mbarë komunitetin e teknologjisë dhe organizatorëve të evenimente të ngjashme në mbarë botën. /PCWorld Albanian

LEXO EDHE:  Maska inteligjente kundër Covid-19