Lajmet

Konfirmohet lista me folësit në 2011 World Mobile Congress

Aug 10 2010
0 Shpërndarje
Konfirmohet lista me folësit në 2011 World Mobile Congress

Kongresi Botëror Mobil do të mbahet me 14 deri në 17 shkurt gjatë vitit të ardhshëm, në vendin e bukur Fira de Barcelona në Barcelonë, dhe pritet të tërheq më shumë se 50.000 vizitorë.

Ekzekutivët që janë konfirmuar të ofrojnë një fjalim në këtë ngjarje janë:

  • Randall Stephenson, drejtor, CEO dhe president i AT&T
  • Li Yue, president i China Mobile
  • Eric Schmidt, drejtor dhe CEO i Google
  • Paul Jacobs, drejtor dhe CEo i Qualcomm
  • Jack Dorsey, CEO i Square
  • Evan Williams, CEO i Twitter

Kongresi Botëror Mobil do të mbahet nën temën “Udhëheqja e transformimit” dhe programi i konferencës do të veçohet me shtigje të dedikuara në aplikacione, reklama, të holla mobile, mShëndetësi, embedded mobile, teknologjitë e gjeneratës së ardhshme dhe OSS/BSS, si dhe shpërthimi i sezonit të hulumtimit të strategjive të biznesit, cloud computing, elektronika konsumuese, pajisje, media dhe argëtim, kapaciteti i rrjetit dhe rrjetet sociale.

Lajmet e fundit>