Softuer

Kontrolloni shumë kompjuterë me vetëm një tastierë dhe mi

Publikuar , 15 Shtator 2011
0
Kontrolloni shumë kompjuterë me vetëm një tastierë dhe mi

Mouse Without Borders ua mundëson kontrollimin e kompjuterëve në të njëjtin rrjet pa kabllo (wireless) me vetëm një palë pajisje hyrëse sikur të ishte një makinë me shumë paraqitje. Deri në katër sisteme mund të rregullohen së bashku dhe softueri ofron gjithashtu mundësinë për bartjen e skedarëve. Nëse punoni në PC, Mac dhe Linux njëkohësisht, atëherë është mirë që të provoni softuerin Synergy.

Merreni veglën këtu dhe instalojeni – ju duhet ta shtypni shifër për siguri në çdo kompjuter për t’i sinkronizuar ata bashkarisht. Nëse çdo lidhet kompjuterët funksionojnë si një trup me shumë monitorë. Ju mund të zhvendoseni brenda ekraneve, të zhvendosni skedarë dhe madje të bëni një kyçje/ndalje të njëkohshme./pcworldalbanian

LEXO EDHE:  Windows 7 do të "skadojë" pas 365 ditësh

Lajmet e fundit>