Vëzhgim

Kopjimi/Zhvendosja e skedarëve në Windows 8

Aug 28 2011
0 Shpërndarje
Kopjimi/Zhvendosja e skedarëve në Windows 8

Një nga ndryshimet kyçe është që kur ju jeni duke kopjuar një skedar dhe kur del dritarja që tregon se një skedar me emër të tillë ekziston, tani ju mund të hapni ose lidheni me skedarin në fjalë duke klikuar dy herë në të në dialog.

Klikoni këtu për më shumë hollësi./pcworldalbanian

Lajmet e fundit>