Biznes

Kosbit përzgjidhet si një prej “100 Kompanive më të Mira në Outsourcing”

Publikuar , 26 Shkurt 2018
Në ekonominë e ditëve të sotme është bërë akoma edhe më e rëndësishme për konsumatorët e shërbimeve outsourcing të identifikojnë me lehtësi dhe të përzgjedhin ofruesin e duhur në bazë të nevojave të tyre. Kosbit përzgjidhet si një prej “100 Kompanive më të Mira në Outsourcing”

Kosbit, një lider global IT specializuar në shërbime outsourcing dhe një shitës global i shërbimeve të AT&T, bëri të ditur se ishte përfshirë në listën “2018 Global Outsourcing 100” e cila vlerëson disa prej kompanive më të rëndësishme të këtij sektori.

Kjo listë përpilohet nga IAOP (International Association for Outsourcing Professionals) dhe publikohet çdo vit nga Revista FORTUNE 500.

Kosbit njihet një prej ofruesve më të mirë në pesë kategori: Në Përmasa dhe Rritje, Referenca Konsumatore, Shpërblime dhe Certifikime, Programe për Inovacionin dhe Programe Për Përgjegjshmërinë Sociale të Korporatave.

“Kemi kënaqësinë të njihemi si një prej kompanive outsourcing më të mirë në botë,” tha Fatmir Hyseni, CMO i Kosbit, “sepse kjo demonstron përkushtimin tonë në ekselencë dhe përmirësim të vazhdueshëm.”

Kjo njohje vjen nga klientët tanë për shërbimet që ofrojmë dhe vlerën që krijojmë për ta.

Ne jemi një kompani e re dhe me rritje, por gjithnjë kemi pasur parasysh se cilësia është ajo që kërkojmë dhe konsumatorët e vlerësojnë.

Ndërsa vijojmë të rritemi, modelin ynë outsourcing, i cili është i bazuar në rezultate dhe jo aktivitet, do të jetë objektivi ynë.

Pranë Kosbit ne i kushtojmë rëndësi të madhe rezultateve. Kështu kemi përqafuar një model bazuar në rezultate dhe ka ndihmuar biznesin tonë të arrijë pritshmëritë.

Lista The Global Outsourcing 100 shërben si njohje për disa prej kompanive më të shquara në outsourcing. Këto lista përpilohen sipas aplikimeve të marra ndërsa vendimi bazohet në një metodologji rigoroze dhe panel jurie të pavarur me një eksperiencë të lartë në kompanitë e përzgjedhura.

Në ekonominë e ditëve të sotme është bërë akoma edhe më e rëndësishme për konsumatorët e shërbimeve outsourcing të identifikojnë me lehtësi dhe të përzgjedhin ofruesin e duhur në bazë të nevojave të tyre.

LEXO EDHE:  Google përditëson për herë të parë pas disa muajsh aplikacionet në iOS

The Global Outsourcing 100 është mjeti i duhur për të bërë zgjedhjen e duhur.

Për listën e plotë të 2018 GO100 vizitoni  www.IAOP.org. Për më shumë informacion rreth shërbimeve që ofron Kosbit vizitoni www.kosbit.net. /CIO Albanian

Tags >

Kosbit