Softuer

Krijo një USB "bootable" për Windows me WintoFlash

Publikuar , 09 Dhjetor 2011
0
Krijo një USB "bootable" për Windows me WintoFlash

Opsionet që vijnë me të e bëjnë të lehtë për ta kryer një instalim të heshtur të Windowsit, ose ju mund të ndryshoni parametrat e caktuar që doni për ta përdorur ashtu siç dëshironi.

Ky aplikacion ka gjithashtu një truk në mëngët e veta: kalimi në ambientet e parainstalimit në Windows. Disqet me instalime të këtilla janë mjaft të dobishme për troubleshoot dhe rregullime dhe mundësia për vendosjen e tyre në një USB nënkupton një lehtësim për ju përpara se t’ia kërkoni njerëzve ndonjë CD për ta bërë një instalim.

WinToFlash është falas dhe është portativ, pra s’keni nevojë që ta instaloni. Është një vegël shumë e mirë për të shtar në veglat tuaja për USB./pcworldalbanian

LEXO EDHE:  Dy rivalët gjejnë gjuhën e përbashkët për të mirën e përdoruesve