Lajmet

Krijoni llogari të posaçme për të mos bërë spam në Facebook dhe Twitter

Nov 16 2012
0 Shpërndarje
Krijoni llogari të posaçme për të mos bërë spam në Facebook dhe Twitter

Shumë ndërmarrje ofrojnë zbritje dhe gjëra “pa pagesë” në shkëmbim për të postuar reklama në faqen tuaj në Twitter ose Facebook.

Derisa mund të jetë një marrëveshje e mirë, ju nuk keni nevojë që të mbushni tërë furnizuesin tuaj me përditësime me shumë reklama.

Zgjidhja? Krijoni llogari të posaçme për këtë qëllim. Ju mund të krijoni një llogari me çfarëdo emri që dëshironi.

Kur bëhet fjala për të dhënë një pozitë në furnizuesin tuaj për një aplikacion pa pagesë, thjesht përdoreni llogarinë e “hedhurinave” që e keni krijuar në vend se ta përdorni llogarinë tuaj primare.

Derisa kjo mund të jetë gjë jo fort e çiltër, ju në fakt jeni duke e ndihmuar ndërmarrjen për të bërë përhapje pa i bezdisur shokët me një reklamë të shkruar nga dikush tjetër. (PCWorld Albanian)

Lajmet e fundit>