Ja se si

Krijoni skedarët PDF nga çdo dokument

Publikuar , 27 Prill 2011
0
Krijoni skedarët PDF nga çdo dokument

Foxit ReaderPër shembull, nëse unë do të doja që ta shndërroja një dokument të Microsoft Word-it në PDF, do të përzgjedhja në menynë në Word dhe pastaj të zgjedhja Cute PDF Writer në menynë rënëse të printerëve. Pasi të jetë dërguar për t’u shtypur, një kuti do të paraqitet që pyet nëse dëshironi ta ruani dokumentin PDF.

Ekziston edhe një vegël e cila i zgjeron funksionet që mund të kryejë Cute PDF Writer, por ajo vegël mbështetet shumë në reklama. Cute PDF Writer kërkon instalimin e Ghostscrpt, një vegël e vogël për shndërrime, e cila është gjithashtu e gatshme në uebfaqe.

Si ta përdorni CutePDF Writer?

Për ta përdorur CutePDF Writer, hapni skedarin (ang. file) që dëshironi ta shndërroni në PDF. Përzgjedhni opsionin Print, i cili zakonisht është të File>Print dhe zgjedhni “CutePDF Writer” në listën printerëve të gatshëm. Ju do të pyeteni se ku ta ruani skedarin tuaj dhe të shkruani emrin për formën e re të skedarit.

Shkarkoni CutePDF Writer

Ju mund ta shkarkoni dhe ta instaloni ndaras, ju mund ta shkarkoni CutePDF Writer që tani. Shkarkimi është falas. Unë ju këshilloj që ta provoni këtë program. Për më shumë hollësi, shikoni në faqen zyrtare. (PCWorld Albanian)

LEXO EDHE:  Starton gara kibernetike XORCTF7E4, konkurrojnë 9 ekipe nga Shqipëria, Kosova dhe Maqedonia

Tags >

PDF