Lajmet

Kriminelët përdorin Skype

Feb 18 2009
0 Shpërndarje
Kriminelët përdorin Skype

altPolicia e Italisë është pala e fundit që është ankuar se shërbimi Skype VoIP u shkon për shtati kriminelëve. Sipas raportit të BBC-së, autoritetet në Milano kanë pranuar se krimi i organizuar po orientohet drejt enkriptimit të seancave të Skype për bisedat e ndjeshme.

Në mbështetje të kërkesës. Doganat dhe Policia Financiare e Italisë kanë thënë se një trafikant droge, rekomandonte përdorimin e Skype për të diskutuar detajet konfidenciale të një ngarkese droge.

Survejuesit nuk mund të bëjnë asgjë në lidhje me këtë. Skype është kthyer në një dhimbje koke të vërtetë për shumë autoritete anë e mbanë botës.

 

Lajmet e fundit>