Blog

Ku dallon një Shef nga një Lider? (Infografik)

Publikuar , 09 Gusht 2015
0
Ku dallon një Shef nga një Lider? (Infografik)

BossvLeaderFeat-644x373Nëse aktualisht jeni i punësuar, atëherë më shumë gjasa keni një shef në kuptimin e plotë të fjalës. Edhe nëse jeni në një pozitë menaxhuese, ekziston patjetër dikush që duhet ti jepni llogari çdo ditë. Por të qënurit një shef nuk do të thotë se jeni edhe një lider gjithashtu.

Ka një mori karakteristikash që dallojnë një shef nga një lider. Por cilat janë këto? Hidhini një sy infografikut të mëposhtëm për të parë se çfarë i diferencon. Personi për të cilin ju punonin a kualifikohet si një shef apo lider? Na komentoni mëposhtë eksperiencat tuaja. (PCWorld Albanian)

infographic-boss-leader

LEXO EDHE:  Kompjuteri dhe ekrani monstër i Apple del në shitje në Dhjetor