Vëzhgim

Ku ruhet të dhënat?

Publikuar , 24 Korrik 2011
0
Ku ruhet të dhënat?

Ndërmarrja Mozy ka paraqitur një infografikë që skicon etapat përgjatë të cilave kanë kaluar të dhënat gjatë dekadave të fundit, sasinë e të dhënave të prodhuara dhe në cilat objekte vendosen të dhënat nga e mbarë bota.

Pasi ta keni shikuar, mos harroni të na i shkruani përshtypjet dhe mendimet që i kishit para se ta shihnit këtë infografikë.

Ju pëlqen kjo infografikë? Edhe ju mund të filloni të krijoni infografika të tilla me Visual.ly./pcworldalbanian

LEXO EDHE:  Kina mendon se Inteligjenca Artificiale tek armët luftarake është kërcënim për paqen globale

Lajmet e fundit>