Blog

Kuptimi i gjesteve të duarve në vende të ndryshme të botës (Infografik)

Publikuar , 31 Korrik 2016
0
Kuptimi i gjesteve të duarve në vende të ndryshme të botës (Infografik)

HandJesturesFeat-644x373Diçka e thjeshtë si të mbajturit të dorës në një pozicion të caktuar do të thotë shumë. Të mbash lart gishtin tregues krahasuar me gishtin e madh të dorës do të thotë dy gjëra krejtësisht të ndryshme.

Pikërisht këto gjeste me duar dhe gishta flasin ndryshe në vende të ndryshme të botës. Diçka që ka kuptim miqësor në një vend, tek një tjetër mund të jetë një gjest fyes. (PCWorld Albanian)

WorkTheWorld

Around-the-world-in-X-hand-DV1

LEXO EDHE:  Apple shtyn masat e privatësisë të cilat kërcënojnë reklamimin në Facebook