Lajmet

Kur do të arrijë Apple vlerën 1 trilion USD? (Infografik)

Publikuar , 05 Shkurt 2013
0
Kur do të arrijë Apple vlerën 1 trilion USD? (Infografik)

apple-moneyDje kemi shkruar se Apple ka më shumë se 137 miliardë dollar kesh! Sot po prezantojmë infografikën e cila jep parashikime se kur kjo kompani mund të arrijë vlerën prej 1 trilion USD.

Duke ditur që Apple ka 435 milion konsumatorë, që përbëjnë 6% të popullatës së botës, dhe fitimi në tremujorin e tretë të vitit 2012 pati një rritje prej së paku 23%, mund të thuhet se mund ta arrijë shifrën prej një bilion dollarëve në vitet në vazhdim.

Për më shumë mund ta shihni infografikën më poshtë. (PCWorld Albanian)

Apple info

LEXO EDHE:  Apple lançon zyrtarisht macOS Big Sur