Lajmet

Kush janë aplikacionet më popullore në App Store për 2019

Nga: PCWorld Albanian
Publikuar , 03 Dhjetor 2019
YouTube, Instagram dhe Snapchat vazhdojnë të zënë vendet e para, dyta dhe të treta. Aplikacioni Bitmoji ra nga lista e 10 aplikacioneve më të shkarkuara. Kush janë aplikacionet më popullore në App Store për 2019

Apple publikoi ditën e sotme listën e aplikacioneve më të shkarkuara. Mbase shumë prej tyre mund ta keni ditur me kohë sesa të shkarkuar dhe suksesshëm janë.

Rasti i TikTok e provon dhe është shndërruar në një fenomen jo vetëm për përdoruesit por edhe qeveritë. Këtë vit ishte aplikacioni i katërt më i shkarkuar në iPhone, një rritje e ndjeshme krahasuar me një vit më parë ku renditej në vendin e 16.

YouTube, Instagram dhe Snapchat vazhdojnë të zënë vendet e para, dyta dhe të treta. Aplikacioni Bitmoji ra nga lista e 10 aplikacioneve më të shkarkuara.

Sa i përket aplikacioneve me pagesë, Facetune zuri vendin e parë për vitin e tretë me radhë ndërsa vendi i dytë u zu nga aplikacioni i HotSchedules dhe i treti nga KiraKira+.

Lista e plota i gjeni mëposhtë:

Aplikacionet falas më popullore

 1. YouTube:
 2. Instagram
 3. Snapchat
 4. TikTok
 5. Messenger
 6. Gmail
 7. Netflix
 8. Facebook
 9. Google Maps
 10. Amazon

Aplikacione me pagesë më popullore

 1. Facetune
 2. HotSchedules
 3. Dark Sky Weather
 4. The Wonder Weeks
 5. AutoSleep Tracker for Watch
 6. TouchRetouch
 7. Afterlight – Photo Editor
 8. Procreate Pocket
 9. Sky Guide
 10. Toca Hair Salon 3

Aplikacionet falas për iPad më popullore

 1. YouTube: Watch, Listen, Stream
 2. Netflix
 3. Amazon Prime Video
 4. Google Chrome
 5. Hulu: Watch TV Shows & Movies
 6. Messenger
 7. Gmail – Email by Google
 8. Facebook
 9. TikTok – Make Your Day
 10. Calculator

Aplikacionet me pagesë për iPad më popullore

 1. Procreate
 2. Notability
 3. GoodNotes 5
 4. Duet Display
 5. Toca Hair Salon 3
 6. Toca Life: Neighborhood
 7. XtraMath
 8. PDF Expert 7: PDF Editor
 9. LumaFusion
 10. Affinity Designer

Lojërat falas më popullore

 1. Mario Kart Tour
 2. Color Bump 3D
 3. io
 4. Call of Duty: Mobile
 5. BitLife – Life Simulator
 6. Polysphere – art of puzzle
 7. Wordscapes
 8. Fortnite
 9. Roller Splat!
 10. AMAZE!!
LEXO EDHE:  Privatësia në Chrome merr një tjetër goditje

Lojërat me pagesë më popullore

 1. Minecraft
 2. Heads Up!
 3. Plague Inc.
 4. Bloons TD 6
 5. Geometry Dash
 6. Rebel Inc.
 7. The Game of Life
 8. Stardew Valley
 9. Bloons TD 5
 10. Grand Theft Auto: San Andreas

Lojërat falas për iPad më popullore

 1. Roblox
 2. io
 3. io 2
 4. Color Bump 3D
 5. Magic Tiles 3: Piano Game
 6. Fortnite
 7. Polysphere – art of puzzle
 8. Wordscapes
 9. Tiles Hop – EDM Rush
 10. Helix Jump

Lojërat me pagesë për iPad më popullore

 1. Minecraft
 2. Geometry Dash
 3. Bloons TD 6
 4. Plague Inc.
 5. Amazing Frog?
 6. Stardew Valley
 7. The Game of Life
 8. Heads Up!
 9. Terraria
 10. Bendy and the Ink Machine