Lajmet

Kush mund të blejë Office 2013 për 9,95 $

Publikuar , 18 Janar 2013
0
Kush mund të blejë Office 2013 për 9,95 $

Office 2013 Microsoft-i ka shtuar Office 2013 në Home Use Program (HUP), që lejon punonjësit e disa kompanive dhe organizatave për të blerë paketën re për 9,95 $.

Marrëveshja ishte informuar më parë nga disa burime, duke përfshirë një portal marketingu të Microsoft HUP, që vuri në dukje se materialet promovuese do të jenë në dispozicion të të licencuarve që nga data 17 janar.

Vanderbilt University i kishte thënë edhe stafit të vet që Office 2013 do të dalë jo më vonë se mesi i këtij muaji. Ndërmarrjet dhe organizatat me planet e Software Assurance (SA) mund të mundësojnë HUP për punonjësit, të cilët regjistrohen për kopjet që i shesin me ulje të Office 2013, duke përdorur adresën e tyre të e-mailit të punës dhe një kod program të marra nga departamenti i IT-së së tyre.

“SA” është një lloj “programi” ku firmat të paguajnë tarifat e vëna nga Microsoft-i për licencë mbi një hapësirë shumë-vjeçare për të drejtën për të përmirësuar çdo version të ri të një produkti të caktuar.

Për 9,95 $, punonjësit mund të shkarkojnë Office Professional Plus 2013, një vëllim i licencuar vetëm për botim që përfshin Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Access, Publisher, InfoPath dhe Lync.

Punëtorët mund të blejnë Office për Mac Home & Business 2011 për 9,95 $ dhe ky botim përfshin Word, Excel, PowerPoint dhe Outlook. Softueri që merret përmes HUP është menduar për përdorim për të punuar në desktopë apo Macs, dhe përdorimi është i lidhur me kompaninë ose pagesat e vazhdueshme të organizatës “SA”.

Word 2013Punonjësit mund të marrin edhe Office Professional Plus për Windows apo Office për Mac 2011, por jo të dyja. Ata gjithashtu mund të blejnë paketën në media fizike për një shtesë prej 12 $, DVD përfshin paketat 32 -bit dhe 64-bit dhe mund të përdoret për të riinstaluar më pas Office, për shembull, një “fatkeqësi” hard drive ose një ndryshim të kompjuterit. Shfaqja e Office 2013 në HUP është një tjetër çelës ku lançimi me pakicë i paketës së re është i afërt.

LEXO EDHE:  Apple i përgjigjet krijuesit të lojës Fortnite

Bazuar në programet e mëparshme të nxjerrjes në shitje të Office, Computerworld ka parashikuar hyrjen në fund të janarit ose në fillim të shkurtit. Vanderbilt University tha gjithashtu se pritet që Microsoft-i të nxjerrë një botim të përmirësuar të Office për Mac, gjatë gjysmës së dytë të vitit 2014.

Më parë, Microsoft-i ka refuzuar të komentojë mbi një afat kohor për përsëritjen e ardhshme të Office për OS X. Microsoft-i ka publikuar më shumë informacion rreth HUP në një faqe gjithëpëfshirëse online FAQ. (PCWorld Albanian)