Vëzhgim

Kush tha që shqiptarët do të rrinë duarkryq?

Aug 7 2011
0 Shpërndarje
Kush tha që shqiptarët do të rrinë duarkryq?

Uebfaqja e sulmuar është  www.dssbeograd.rs. Në të ishte paraqitur harta e Shqipërisë Etnike, duke treguar kështu që ky veprim ishte si mbrojtje e identitetit kombëtar shqiptar të shtetit më të ri në Evropë. Tani uebfaqja është kthyer në gjendjen normale.

Sipas burimeve të globi-ks.com, grupet ACA DHE KHS (Kosova Hacker’s Security) nuk do të ndalen me kaq, por do të ndërmarrin sulme edhe në ditët në vijim./pcworldalbanian

Lajmet e fundit>