Lajmet

Kyçuni nga celulari në Facebook pa pare përmes IPKO-së

Publikuar , 15 Shtator 2010
0
Kyçuni nga celulari në Facebook pa pare përmes IPKO-së

Përmes sponsorimit të 0.facebook.com, IPKO e ka mundësuar një mënyrë të re alternative me të cilën përdoruesit e saj mund të qasen në Facebook, më lehtë, më shpejtë dhe pa u ngarkuar me asnjë pagesë shtesë.

Përdoruesit e internetit në mobil, përkatësisht versionit falas të rrjetit social – 0.facebook.com, mund të freskojnë statusin e tyre, të shohin postimet më të reja nga miqtë, të bëjnë “Like” dhe komente në çdo postim apo edhe të përgjigjen në porositë e pranuara, njësoj sikurse në versionin standard të Facebook.com, mirëpo në formë më të thjeshtë dhe tekstuale, e cila ofrohet falas nga telefonia mobile IPKO.

0.facebook.com është version i ri i thjeshtuar i m.facebook.com, i cili ofron shpejtësi optimale të dedikuar për përdoruesit e internetit nga telefoni mobil, ndërsa faqja përfshin të gjitha tiparet kryesore të Facebook.com. Në vend se t’i bëjë fotografitë të hapen në 0.facebook.com, Facebook i ka vendosur ato vetëm me një klikim më larg, duke synuar që mos ta ngadalësojë përdorimin e kësaj faqe nga telefonat mobil.

Kur përdoruesit dëshirojnë të shikojnë një fotografi ose faqe tjetër në internet, ata do të paralajmërohen se janë duke u larguar nga versioni pa pagesë, të cilin e ofron 0.facebook.com. Në rast të daljes nga 0.facebook.com, IPKO aplikon tarifat standarde për internetin në mobil.

Versioni i ri i 0.facebook.com është i adaptuar t’i përshtatet telefonisë mobile IPKO, pa e ngarkuar stabilitetin e rrjetit të cilin kjo e fundit e posedon.

Sot, më shumë se 100 milion njerëz në mënyrë aktive përdorin Facebook nga telefonat e tyre mobil, brenda një muaji. Facebook.com është markë e regjistruar tregtare e Facebook Inc.

LEXO EDHE:  Zoom do të jetë i sigurtë vetëm për ata që paguajnë