Lajmet

Lajmërues për Gmail në Ubuntu

Publikuar , 16 Gusht 2011
0
Lajmërues për Gmail në Ubuntu

Përdoruesit e sistemeve Ubuntu 10.10 dhe 11.04 mund ta instalojnë nga qendra e softuerëve në Ubuntu (Ubuntu Software Center), nga pakoja në Launchpad ose duke i shkruar urdhërat e mëposhtëm në Terminal:

sudo add-apt-repository ppa:gm-notify-maintainers/ppa
sudo apt-get update

sudo apt-get install gm-notify

Sapo të instalohet, lëshojeni këtë aplikacion nëpërmjet Unity Dash dhe kyçuni me informatat tuaja në Gmail.

Posa e keni kryer, gm-notify do të ndërlidhet me “system tray” dhe do t’ua mundësojë qasjen në kutinë tuaj postale dhe të ju ofrojë një paraqitje të numrit të letrave të palexuara. (PCWorld Albanian)

 
LEXO EDHE:  Apple shpërthen në akuza ndaj Google