Analiza

LCD-ja HP me ekran të gjerë: i bukur si një kornizë fotografike

Mar 24 2010
0 Shpërndarje
LCD-ja HP me ekran të gjerë: i bukur si një kornizë fotografike

Ekrani i gjerë i W2558hc performoi mirë në testet tona të cilësisë së imazhit, me tekst të mprehtë dhe të lexueshëm si në sfond të bardhë edhe në të zi.

Ngjyrat ngjajnë të shndritshme, tonet e lëkurës në një portret janë mjaft reale, me hijezim të saktë dhe me kontrastin e duhur. Në testet tona të lëvizjes, monitori paraqiti video të rrjedhshme, pa luhatje të dukshme. Madhësia e pazakontë prej 25.5 inç e njësisë lejon të keni një rezolucion të natyrshëm prej 1920 me 1200.

Ekstrat përfshijnë një webcam të integruar në qendrën e kornizës së sipërme, dy porta USB dhe prapa porta për HDMI (dy), DVI, VGA dhe USB in dhe out, plus një vend për audio in.

Katër butona të integruar në kornizën fundore kontrollojnë ndërfaqen e thjeshtë në përdorim. Dy butona të tjerë kontrollojnë një dritë të integruar procesesh nën monitor. W2558hc funksionon gjithashtu si një kornizë fotografike, duke paraqitur foto të ruajtura në një kartë memorieje nga lexuesi i kartave.

Duke parë morinë e opsioneve shtesë të W2558hc, cilësinë e shkëlqyer të imazhit dhe dizajnin e veçantë, çmimi prej 549$ mund të jetë në fund të fundit mjaft i mirë.

Lajmet e fundit>