Lajmet

Leap Motion nënshkruan marrëveshje ekskluzive me Best Buy

Publikuar , 17 Janar 2013
0
Leap Motion nënshkruan marrëveshje ekskluzive me Best Buy

Leap Motion Best BuyLeap Motion, një kontrollues 3D lëvizjeje shumë i saktë, ka nënshkruar një marrëveshje me Best Buy, që të jetë vend i veçantë ku blerësit mund të blejnë pajisje, sipas TechCrunch.

Best Buy do të vërë pajisjet Leap Motion në ekspozim në dyqanet e saj në mënyrë që njerëzit mund të provojnë lojërat dhe aplikacionet. Blerjet me porosi fillojnë në dyqanet dhe faqen e internetit të Best Buy në shkurt, për të nisur në pranverë.

Leap Motion gjithashtu është duke marrë para-porosi për pajisjet 70 $ (plus 9 $ për transportin) në faqen e vet, me transportin supozuar këtë tremujor.

Këtë muaj, Asus njoftoi se do të lidhë kontrolluesin e lëvizjeve me kompjuterët e rinj të zgjedhur, duke përfshirë këtë vit, laptopët dhe kompjuterët të gjitha-në-një. Kontrolluesi është afërsisht sa madhësia e dy gishtave të vegjël, dhe lidhet me kompjuterët Windows apo Macs nëpërmjet një lidhje USB.

Kur të vendoset në tavolinë, pajisja zbulon lëvizje 3D brenda një hapësirë prej rreth 8 metra kub. Është shumë më e saktë sesa Microsoft Kinect, duke zbuluar lëvizje deri në të qindtat e milimetrit.

Por ndryshe nga Kinect, ky nuk është një sistem i bazuar në kamera, kështu që nuk mund të zbulojë fytyrat ose të kapë pamjen përreth. Përdorimi kryesor do të jetë si një kontrollues për aplikimet që kërkojnë një seri të plotë të lëvizjeve, të tilla si modelimin dhe të luajturit 3D.

LeapMotionDuke menduar këtë, dobia e Leap Motion do të varet tërësisht nga zhvilluesit e palës së tretë, dhe nëse ata mbështesin pajisjet me aplikacionet interesante.

Leap ka pohuar një përgjigje të fortë zhvilluesi, dhe planifikon të ketë dyqanin e vet të aplikacioneve.

LEXO EDHE:  AKEP: Afro 23 mijë domaine .al të regjistruara

Partneriteti i Leap Motion me Best Buy është interesant, sepse do t’ju japë njerëzve një shans për të provuar teknologjinë në vend të porositjes në Web bazuar vetëm në besim. (PCWorld Albanian)

Tags >

biznes