Softuer

Left 4 Dead DLC The Sacrifice shfaqet më 5 Tetor

Publikuar , 29 Shtator 2010
0
Left 4 Dead DLC The Sacrifice shfaqet më 5 Tetor

Shkarimi i Left 4 Dead Sacrifice përmban DLC e cilia është pasardhëse e “ The Passing” të cilën Valve e kishte realizuar në muajin Prill.

Forcat e lojëtarëve tek “The Sacrifice” marrin vendim se cili i shpëtuar apo i mbijetuar do të vritet deri në fund dhe në këtë mënyrë ata marrin vende nga perspektivat e ndryshme të të mbijetuarve nga Left 4 Dead.

The Sacrifice DLC për L4D1 është një shkarkim i ndarë nga The Sacrifice për L4D2.

Ata të cilët e marrin Left 4 Dead 2 do të marrin edhe një Left 4 Dead Survivors dhe një kampanjë  “No Mercy”. Me të dyja këto mund të luash edhe me modelët e kampanjës e Versus, Survival dhe Scavenge dhe të dyja do të përmbajnë the Left 4 Dead 2 Speciale me artikuj dhe armë.

LEXO EDHE:  Sezoni i 4 i PUBG mbërrin në PC

Lajmet e fundit>