Vëzhgim

Lehtësohet procesi i ngarkimit të fotografimit në Flickr

Publikuar , 25 Prill 2012
0
Lehtësohet procesi i ngarkimit të fotografimit në Flickr

Vegla e re në HTML5 për ngarkim të fotografive vjen pas largimit edituesit të fotografive Picnik në Flickr. Ngarkuesi i ri nuk është më i shpejtë dhe më i mirë, por ai shton themel më të fuqishëm për shpresat e përdoruesve të Flickr – që, përveç disa ndryshimeve në personel në Yahoo, ndërmarrja ende beson dhe do të vazhdojë të zhvillojë Flickr.

Megjithë përparimeve që uebi i ka bërë gjatë viteve të fundit, vendosja e skedarëve mbetet një proces mjaft hutues për shumë përdorues të cilët gjithmonë e dinë që nuk mund t’i kapin dhe t’i vendosin skedarët ashtu siç veprojnë gjithkund tjetër. Ngjashëm sikur ngarkuesi në Gmail, kjo paraqet saktësisht çfarë përdoruesit e Flickr mund të bëjnë, duke e parë këtë si të mundshme për t’u arritur vetëm në shfletuesin ku mbështetet HTML5. Vegla e re për ngarkim në Flickr do të punojë në versionet e fundit të Firefox, Safari dhe Chrome./pcworldalbanian

LEXO EDHE:  OnePlus 8 Pro: Telefoni që Samsung i trembej më së shumti