Lajmet

Leje Qarkullimi Ndërkombëtare, ja sesi të aplikoni online

Publikuar , 16 Janar 2018
0
Kosotja e aplikimit është 500 lekë. Leje Qarkullimi Ndërkombëtare, ja sesi të aplikoni online

Aplikim për leje qarkullimi ndërkombëtare është një shërbim elektronik, i cili u mundëson qytetarëve/bizneseve të aplikojnë online, si dhe të kryejnë online pagesën përkatëse të aplikimit për pajisjen me leje qarkullimi ndërkombëtare. Kosotja e aplikimit është 500 lekë.

Dokumentacioni i nevojshëm

 1. Dokumente që ju nevojiten për të marrë shërbimin online:
 2. Dokument i identifikimit të përdoruesit;
 3. kartë identiteti ose pasaportë biometrike (i nevojshëm për t’u loguar në portalin e-Albania).

Dokumente që duhet të dorëzoni në sportelet e drejtorive rajonale:

 1. Leja e qarkullimit kombëtare
 2. Dokument identifikimi

Hapat e procedurës

 1. Regjistrohuni si qytetar ose si biznes në portal
 2. Zgjidhni shërbimin “Aplikimi dhe publikimi i të dhënave të lejes së qarkullimit ndërkombëtare”
 3. Klikoni butonin” Përdor”
 4. Aplikoni për leje qarkullimi ndërkombëtare
 5. Kryeni pagesën e aplikimit, duke ndjekur hapat për të kryer pagesën online
 6. Paraqituni pranë sporteleve të drejtorive rajonale për dorëzimin e dokumenteve përkatëse dhe për tërheqjen e lejes.
LEXO EDHE:  Bashkimi Evropian, 3.5 miliardë euro financim për startupet teknologjike në fazat e para

Tags >

e-albania