Lajmet

Lenovo ThinkPad i ri, fiton

Feb 12 2009
0 Shpërndarje
Lenovo ThinkPad i ri, fiton

Pa adaptorin e rrymës, HP është më i lehtë se Lenovo (5.3 pound kundër 6.1 pound të SL400). Gjithashtu është më i lirë (1195$ kundër 1295$). Të dy punojnë për mrekulli, si kuti biznesi që mund të përdoren për kohë të gjatë. Në testet tona SL400 punoi për 5 orë e 8 minuta, ndërsa 6530b punoi për 4 orë e 22 minuta.
Sony VAIO VGN-NR485 (800$) ju ndihmon të kurseni paratë, nëse nuk ju pengon performanca mesatare. Sistemi arriti 75 pikë në testin tonë WorldBench 6, prapa 84 pikëve të SL400. Sony është i përshtatshëm për nevoja të zakonshme të punës në kompjuter dhe kohëzgjatja e baterisë prej 3 orë e 56 minuta dhe harddisku me kapacitet 200GB, së bashku me çmimin (më i liri në tabelë), e bëjnë këtë model një ofertë tërheqëse.

 

Lajmet e fundit>