Harduer

Lenovo thyen parashikimet, rritet fitimi dhe të ardhurat

Aug 16 2018
0 Shpërndarje
Të ardhura tu rritën me 19% në 11.91 miliardë dollarë dhe është tre mujori i dytë ku të adhurat kapin vlera dyshifrore. Lenovo thyen parashikimet, rritet fitimi dhe të ardhurat

Prodhuesi i njohur Kinez i kompjuterave Lenovo publikoi rritje të fitimeve duke thyer parashikimet e analistëve për tre mujorin e parë të vitit.

Fitimi i kompanisë ishte 77 milion dollarë për periudhën tre mujore që u mbyll në Qershor krahasuar me 72.3 milion dollarë një vit më parë.

Të ardhura tu rritën me 19% në 11.91 miliardë dollarë dhe është tre mujori i dytë ku të ardhurat kapin vlera dyshifrore.

Grupi është konfident se biznesi kryesor i kompjuterave do të vijojë rritjen e të ardhurave pa kompromentuar fitimin.

Aksionet e Lenovo u rritën menjëherë me 3.4% pas publikimit të raportit. /CIO Albanian

Tags >

lenovo
Lajmet e fundit>