Vëzhgim

Lëshohet Linux Zenwalk Linux 7.0

Publikuar , 27 Mars 2011
0
Lëshohet Linux Zenwalk Linux 7.0

Në këtë lëshim, shumica e paketave janë përdituësuar në versionin më të fundit stabil, LibreOffce 3.3.1, XFCE 4.8.1, Icecat 3.6.15, Icedove 3.0.4, Kernel 2.6.37.4 me BFS dhe risi të tjera në organizim dhe funksionim./pcworldalbanian

LEXO EDHE:  Çfarë është Artikulli 13 i ligjit të ri Evropian të të drejtave të autorit?

Lajmet e fundit>