Vëzhgim

Lëshohet versioni i ri i Firefox 4 për Android

Publikuar , 24 Shkurt 2011
0
Lëshohet versioni i ri i Firefox 4 për Android

Skuadra e celularëve ka gërshetuar përvojat me versionet e mëhershme të shfletuesit Firefox për celularë, kështu që përmirësimet dhe arnimet e vrimave janë mëse të mirëseardhura.

Disa përmirësime përfshijnë reagimin gjatë zmadhimit, hapje më e shpejt dhe ngarkim më i shpejt i faqes, të arritura për shkak të përmirësimeve në JavaScript. Versioni beta gjithashtu përfshin veçori si Firefox Sync (që mundëson për të marrë tabet, bookmarkët dhe historinë në mes të pajisjeve, kudo që shkojnë këto pajisje), shfletimin në tabe, shtesat në Firefox dhe më shumë.

Firefox për celularë është një fushë e zhvillimit të sektorit të shfletuesit që mund të ketë zgjuar interesim të gjerë.

Shfletuesi u lëshua me emrin kodues “Fennec”. Versioni alpha erdhi në tregun për Android, gjatë muajit gusht dhe beta i parë erdhi në muajin tetor.

Përveç përditësimeve më të mëdha, një version përfundimtar, i provuar dhe i pranuar është lëshuar./pcworldalbanian

LEXO EDHE:  OnePlus 8 Pro: Telefoni që Samsung i trembej më së shumti