Vëzhgim

Lëshohet Windows Phone 7.5 ROM për HTC Mozart

Publikuar , 06 Shtator 2011
0
Lëshohet Windows Phone 7.5 ROM për HTC Mozart

Është lëshuar Windows Phone 7.5 ROM për HTC Mozart.

ROM është i gatshëm në forumin e Zhvilluesve-XDA. ROM do të përditësojë Mozartin evropian HTC 7 për të ndërtuar versionin përfundimtar të Windows Phone 7.5 ‘Mango’, 7720, dhe përfshin veçoritë e fundit të prodhuesit origjinal të pajisjes.

Gjuhët e gatshme në këtë ROM janë:
-Anglishtja

-Gjermanishtja

-Spanjishtja

-Frengjishtja

-Italishtja

Kjo funksionon. Ja prova në WindowsPhoneReview.com

Nëse gjërat nuk shkojnë siç duhet, dijeni që përgjegjësia bie mbi ju./pcworldalbanian

LEXO EDHE:  Çfarë është Artikulli 13 i ligjit të ri Evropian të të drejtave të autorit?

Lajmet e fundit>